Piercing opleiding George Ellink

Ik zal mee even voorstellen George Ellink genaamd Ik wil gaan vertellen over de ervaringen die ik heb  ondergaan met piercing opleiding van piercingworks. Elkele jaren ben ik hun tegen gekomen op een festival en later op de zwartemarkt in Beverwijk waar ze nog zitten. Daar heb ook mijn eerste piercing mogen zetten bij een vriend van mij.Maar voor dat ik dat mocht doen moest er eerst een opleiding gevolgd worden wat ik heb gehaald heb met medewerking van piercingworks Wat ik bijzonder vond was dat er ook een arts was die mij over de anatomie had vertelt als je gaat piercen Ja het was een hele goeden ervaring een veel mogen oefen op veel vrijwilligers die piercingworks zelf had geregel.

Wat heeft geleid dat ik nu zelf een piercingshop heb. In de beginne was ik wel een beetje onzeker op sommige momenten en  dat werd al snel weggehaald door dat ik ze even kom bellen en dan via de telefoon begeleiding kon krijgen. Wat wel bijzonder is. Voor mensen die ook een opleiding piercen ik je aan raden  contact op te  nemen met piercingworks deze team heeft jaren lang ervaringen met het zetten van piercingen en zijn zeer betrouwbaar

Met dank aan Mezur en Ira!

Mvg George

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.